Црвена звезда се захвалила Милошу Милојевићу

52

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава јавност да уговор са шефом стручног штаба Милошем Милојевићем истиче завршетком ове сезоне.

Црвена звезда исказује захвалност Милошу Милојевићу на сјајној сарадњи и успесима које је постигао док се налазио на позицији шефа стручног штаба наше екипе. Талентовани стручњак је са Звездом освојио 34. титулу националног првенства и на добром је путу да обезбеди и дуплу круну. Верујемо да ће Милојевић на најлепши могући начин завршити сарадњу са нашим клубом, уз освојен Куп Србије.

Захваљујем се Црвеној звезди што ми је као младом тренеру дала шансу да се докажем на великој сцени. Имали смо изузетну сарадњу. Трудио сам се да будем професионалан, дао сам максимум и то ћу радити до краја мог боравка на клупи Црвене звезде. Имам велику жељу да освојимо Куп Србије заједно, а затим да од 1. јуна, као што сам и раније био, будем навијач. Желим Звезди све најбоље у Лиги шампиона, сигуран сам да ће бити конкурентна, као и да ће промене донети добре ствари. Још једном желим да се захвалим управи, играчима, мом стручном штабу, свима у клубу, медијима и навијачима на одличној сарадњи током протекле сезоне. Хвала на свему – закључио је Милош Милојевић.

Претходни текстБукари: Звездаши, дођите на прославу титуле да створимо заједничке успомене
Следећи текстИгра и спорт су незамењиви у развоју детета