Бесплатно на прославу титуле

104

Фудбалери Црвене звезде су доминантно шесту годину заредом освојили титулу националног првенства. Како бисмо на прави начин поздравили шампионе и показали да су њихови успеси разлог за радост свих звездаша, клуб је донео одлуку да капије стадиона „Рајко Митић“ буду отворене за све навијаче на утакмици против Новог Пазара, која је заказана за 28. мај од 19 часова, када ћемо и званично прославити освајање 34. трофеја домаћег првенства у историји нашег клуба.

Звездаши су и током сезоне 2022/2023 били 12. играч наше екипе, како на стадиону „Рајко Митић“, тако и на теренима широм Србије и Европе. Још једна успешна Звездина сезона ће ускоро бити иза нас, памтићемо је по многим лепим моментима, а један од њих је свакако тренутак када је и математички титула обезбеђена, а Црвена звезда постала први учесник Лиге шампиона за наредну годину.

Пуне трибине и победа против Новог Пазара би на прави начин заокружиле доминацију Црвене звезде у српском фудбалу. Наш тим има низ од 59 утакмица без пораза у првенству, што само потврђује да су играчи били на висини задатка. Остварени успеси су као и сваке године резултат заједништва, играча на терену и публике на трибинама, која је показала да је Звезда велика породица.

Дођите на Маракану и будите део праве звездашке прославе!

Претходни текстИза југа Маракане – Кадети на Европском првенству
Следећи текстАНГТ Ф8: Топић блистао, Црвена звезда пала у драми против Реала