У сусрет противнику – ТСЦ

25

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 18 часова и 30 минута гостовати ТСЦ-у у оквиру полуфинала Купа Србије.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Са клубом из Бачке Тополе смо одиграли 12 утакмица, и имамо учинак од 10 тријумфа, једног ремија и пораза. Гол разлика је на нашој страни и износи 36:10.

Први пут смо се са ТСЦ-ом управо састали у Купу Србије, када смо 21. новембра 2018. године славили са 4:1, погоцима Симића (2), Стојиљковића и Јовељића, а тим је са клупе предводио Владан Милојевић.

Последњи сусрет са ТСЦ-ом смо одиграли 22. априла, а резултат је износио 4:1. Епитет играча утакмице припао је троструком стрелцу Осману Букарију, а победу је потврдио Гелор Кангва, док је за ривала погодио Јовановић.

БУДИТЕ УВЕК УЗ ЗВЕЗДУ

Карте за утакмицу можете да купите у уторак у нашем Сервису за чланство, а цена је 400 динара.

Сви навијачи нашег клуба који неће бити у прилици да уживо прате меч између ТСЦ и Црвене звезде, моћи ће директан пренос меча да испрате на каналу Звезда ТВ, преко нашег студија који почиње у 17 часова и траје за време, а такође и после меча. Утакмица је доступна и на каналу Аренаспорт Премиум 1 са почетком од 18 часова.

Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше првотимце и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМА ЕКИПА

Црвена звезда је суверени освајач Суперлиге Србије и тежи ка томе да упише и дуплу круну. У датом тренутку, после 35 одиграних утакмица у првенству, освојили смо 95 бодова и уписали гол разлику 93:16. У последњем мечу, савладали смо Војводину резултатом 2:1, погоцима Букарија и Кангве. Када је реч о купу, редом смо побеђивали – Мачву (1:2), Раднички СМ (1:3) и Напредак (0:0, 2:4п).

ТСЦ је први пратилац на табели Суперлиге Србије и до самог краја ће водити битку са Чукаричким око тога ко ће бити други представник наше земље у Лиги шампиона. Освојили су 71 бод, и уписали гол разлику 61:30. У викенду за нама, уписали су тријумф над Вождовцем (2:0), погоцима Раткова и Илића. У купу су елиминисали Лозницу (1:2), Железничар (4:0) и Нови Пазар (4:0).

ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

На голу је сигуран Вељко Илић док су у одбрани Милош Цветковић, Немања Стојић, Горан Антонић и Немња Петровић, а једина дилема би могла да буде да ли ће се ту наћи још Јосип Ћалушић, али онда би се формација тима мењала. Бедем испред одбране чине Никола Кувељић, Ифет Ђаковац и Иван Милосављевић који игра нешто офанзивније, с тим да би у случају одбрамбеније поставке, на терен могао Аранђел Стојковић. Када је реч о нападу, нема дилеме, ту су Лука Илић, Саша Јовановић и Петар Ратков, а шансу ће свакако чекати Мартин Мирчевски и Стефан Вукић.

СУДИЈЕ

Главни судија: Станко Остраћанин.
Први помоћник: Милан Пашајлић
Други помоћник: Милорад Јовановић
Четврти судија: Данило Николић
ВАР: Милан Стефановић
АВАР: Милош Караџић

ДРУГА УТАКМИЦА

Среда, 18 часова и 30 минута: Војводина – Чукарички

Претходни текстЗвездин форум – Знање је моћ
Следећи текстКарте за ТСЦ данас у продаји