Милојевић: Битно је да нападачи погађају

24

Фудбалери Црвене звезде настављају да побеђују, а овог пута је савладан Вождовац резултатом 0:2, чиме шеф стручног штаба Милош Милојевић може да буде задовољан.

Битно је да смо победили. Много лепих акција, али је фалило ефикасности и то је нешто што ме брине, јер имамо две изузетно битне утакмице до краја сезоне, то су полуфинале и, надам се, финале купа и такође, у првенству дочекујемо Војводину и Нови Пазар, а гостујемо Радничком 1923. Добро је што можемо да ротирамо поред овог што смо имали данас, јер у протоколу нису били Спајић, Милуновић, Родић, Крстичић и Гобељић, и то је луксуз. Осетила се неиуграност, без жеље да неког критикујем, али можда су неки настојали мало више да сами решавају, уместо да то чине колективно, међутим, видели су у ове две утакмице да то не иде тако. Има још ствари на којима можемо да радимо до краја сезоне – почео је Милојевић.

У стрелце су се уписали – Пешић који се опоравио од повреде и млади Мијатовић који је постигао првенац.

Важно је да су њих двојица уписали поготке, иако су имали прилика да још боље одреагују у казненом простору и постигну још који гол. Жао ми је што се Иванић није уписао у стрелце, јер често улази у шансе, поготово у последње три, четири утакмице. Свакако, битно је за Мијатовића да добија шансу и постиже голове, те расте из утакмице у утакмицу. Има талента, млад је, имао је ту срећу да дебитује у првенству, Европи, упише првенац и ако се одржи на земљи, биће добар – подвукао је Милојевић.

Претходни текстВождовац – Црвена звезда 0:2 (0:1)
Следећи текстКарте за Војводину од среде у продаји