Милан Баштинац угостио Звездине пливаче, учеснике митинга у Бањалуци

174

Млади пливачи Црвене звезде учествовали су на 14. Међународном пливачком митингу „22. април“ који је одржан протеклог викенда у Бањалуци.

На Градском олимпијском базену у Бањалуци окупило се око 400 такмичара из девет земаља. Црвено-бели су остварили одличне резултате, оборили су два државна рекорда. Наступило је 17 пливача Црвене звезде и у Београд су се вратили са 12 медаља.

Најуспешнија је била Јана Јовановић која је освојила једну златну (200м делфин, државни рекорд за узрадт до 11 година) и пет сребрних медаља (1.500м краул, државни рекорд за узрадт до 11 година, 200м краул, 50м делфин, 100м делфин и 200м мешовито). Сребрну медаљу је освојила и Лена Бегенишић (400м мешовито), док су бронзане медаље освојили Лав Кондорев (100м и 200м леђно), Тара Терзић (100м и 200м леђно) и Урош Попов (400м краул).

Звездини пливачи су том приликом били гости господина Милана Баштинца, члана Управног одбора СД Црвена звезда, који их је дочекао и угостио. Тренер Пливачког клуба Црвена звезда Милош Милошевић је симболично господину Баштинцу уручио мајицу Клуба и изразио захвалност за срдачно гостопримство.

Наравно да ће млади пливачи Црвене звезде памтити резултате које су остварили на такмичењу, али ће им у лепом сећању остати и Бања Лука и њени домаћни.

Претходни текстМВП против Чукаричког – Кингс Кангва
Следећи текстЗвездина пионирка МВП на мајском турниру – Трофеј Београда 2023