Кадети убацили у шесту брзину

48

Кадетска селекција Црвене звезде ја савладала ТСЦ са 6:2 у оквиру 25. кола националног првенства. Убедљиву партију црвено-белих головима су крунисали двоструки стрелци Стефан Голубовић и Андрија Максимовић, док су по једном мрежу затресли Андреј Петровић и Дарије Маркочевић.

Црвена звезда – ТСЦ 6:2 (4:1)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Душан Вићентијевић.

Стрелци: Голубовић у 6. и 65, Петровић у 7, Максимовић у 26. и 33. и Маркочевић у 68. минуту за Црвену звезду, Теофиловић у 43. и 90. минуту за ТСЦ.

Жути картон: Нађхеђеши (ТСЦ).

Црвена звезда: Драшкић (од 62. Вишњић), У. Тегелтија (од 62. Остојић), Илић У., Милосављевић, Ђурић (од 78. Милутиновић), Младеновић, Петровић (од 46. Милошевић), Максимовић, Василић, Голубовић, Ивановић (од 62. Маркочевић).

ТСЦ: Живковић, Сувајчевић, Исидоровић (од 75. Калуђеровић), Митровић, Нађхеђеши (од 75. Јакшић), Трајковић, Марковић (од 75. Самац), Станчић, Теофиловић, Петровић ( од 67. Мештер), Лазић (од 53. Коња).

Наставили су кадети Црвене звезде са сјајним партијама након пораза од вечитог ривала у 24. колу Кадетске лиге Србије, па су тако на сјајан начин отворили утакмицу против ТСЦ-а. Већ у четвртом минуту видели смо одличну прилику за изабранике Слађана Николића, када је након асистенције Уроша Тегелтије, Стефан Голубовић погодио пречку. Исти играч постигао је први гол на мечу само два минута касније. Дубинску лопту на половину гостујућих фудбалера упутио је Милосављевић до које је дошао високи нападач и рутински савладао Живковића. Само минут касније видели смо прелепу акцију коју је предводио Максимовић, проиграо Тегелтију који је спојио са голом Петровића, а овај спровео лопту у празну мрежу.

Играо се 26. минут сусрета када је Звезда стигла до трећег гола. Одличну акцију је предводио Максимовић, а на крају је успео да заврши напад поготком након центаршута Давида Ђурића са левог бока. Прелепим полуволеј ударцем је уз помоћ стативе сместио лопту иза леђа голмана гостију. Преко једанаестерца чета Слађана Николића је стигла до четвртог гола, а прецизан егзекутор са беле тачке је био Максимовић у 33. минуту меча. До одласка на одмор за ТСЦ је у 43. минуту предност смањио Теофиловић.

У наставку дуела предност на четири гола разлике поново је поставио Стефан Голубовић изразито прецизним ударцем са дистанце, чиме је успео да дође до другог гола на мечу. После само три минута у улози асистента се нашао Голубовић, који је повратим пасом одложио лопту за Маркочевића, а потом је млади центарфор отворио стопало и унутрашњим делом погодио даљи угао. У финишу утакмице Телофиловић је постигао други гол за госте и тиме поставио коначан резултат, а играо се 90. минут сусрета.

Претходни текстФан зоне за малишане и против Чукаричког
Следећи текстОмладинци славили након преокрета