Звезда ТВ | 1000 утакмица

49

Када у Црвеној звезди проведете пуних 18 година, а иза себе имате 1000 утакмица, онда нема сумње да сте веома важан шраф без кога клуб не би могао да функционише на врхунском нивоу. Управо то је наш тим менаџер Горан Негић, са којим смо разговарали у новој епизоди емисије „Звезда ТВ“.

Прославила је Црвена звезда титулу, шесту у низу, након тријумфа над ТСЦ-ом резултатом 4:1, а меч су обележили јубилеји – Борјан (300 утакмица), Катаи (200 утакмица и 100 голова) и Драговић (100 утакмица), али и још један. Наиме, после меча, играчи су у свлачионици приредили изненађење нашем тим менаџеру Горану Негићу који је пуних 18 година у клубу и за кога је ово била 1000. утакмица. Невероватан јубилеј, готово нестваран у модерном фудбалу, али сви добро знамо колико је Нега везан за Црвену звезду и колико је битан у функционисању стручног штаба и самој организацији.

Давне 2005. године стигао је у наш клуб, а први тренер, уједно њему и омиљени, и човек од кога је највише научио, с обзиром на то да је реч о суровом професионалцу био је Валтер Зенга. Та прва генерација, пуна Звездине деце, била му је омиљена управо из тог разлога. И он је сам поникао у нашој школи, али је по завршетку јуниорског стажа поломио ногу, тако да најбоље разуме Звездину децу и због тога их, како и сам каже „протежира“.

О томе какав Нега оставља утисак говори чињеница и да су му бројни фудбалери са којима је сарађивао снимили видео поруку у којој су му честитали на јубилеју. Уживајте у новој епизоди емисије „Звезда ТВ“.

Претходни текстТодоров похвалио Звездину секцију за инклузивни џудо
Следећи текстЦрвена звезда спремна, први ривал Задар