Направи креативан плакат и упознај Звездине првотимце

59

Црвена звезда наставља са акцијом у којој пружамо прилику малишанима који долазе на наше утакмице да се прављењем креативног плаката истакну, те да као награду упознају Звездине првотимце. Утакмица против Чукаричког заказана је за недељу од 17 часова, а сигурни смо да ћете поново заблистати.

Да деца воле Звезду и да на Маракани провејава породична атмосфера, те да не постоји лепше поподне викендом, него оно проведено на нашем стадиону, потврђује се све више из утакмице у утакмицу. Звезда је већ освојила титулу, а вама пружамо прилику да освојите награду и упознате ваше идоле, те да вам меч против Чукаричког остане у незаборавном сећању. Наиме, малишан који направи најкреативнији плакат ће после утакмице имати то задовољство да се спусти са трибине на терен, осети атмосферу Маракане, те се прошета кроз чувени тунел о ком прича читава Европе и оде право до свлачионице како би упознао Борјана, Катаија, Кангу и друге.

Зато, позивамо вас да у што већем броју дођете на нашу Маракану, понесете плакат и присуствујете још једној сјајној партији Црвене звезде. Видимо се на Маракани!

Претходни текстИза југа Маракане – У сусрет Лиги шампиона
Следећи текстТодоров похвалио Звездину секцију за инклузивни џудо