НФТ стиже један али вредан – Факу Кампацо!

61

КК Црвена звезда Меридианбет у сарадњи са партнером компанијом „Аутхена“ наставља са врло успешном акцијом продаје НФТ дресова.

Подсећамо, сви дресови током прве акције су распродати, а овога пута спремни смо за нову акцију…

У првој историјског фигиталној НФТ колекцији коју смо промовисали током јесени прошле године, недостаје један дрес – један али врло вредан, нашег плејмејкера Факунда Кампаца!

Фацу Цампаззо је у редове црвено-белих дошао крајем децембра, али је због забране регистрације од стране Евролиге био у могућности да одиграо само 9 утакмица, почевши од 1. марта.

У тих девет дуела црвено-бели су забележили шест победа, а магија Факунда је одушевљавала све кошаркашке заљубљенике широм света.

У фигиталној НФТ колекцији КК Црвена звезда, првој у свету спорта која је разграбљена, недостају дресови Факунда Кампаца.

По два евролигашка аутентична дреса наше „седмице“ су у продаји преко опенсеа.ио платформе: ДОМАЋИ ДРЕС и ГОСТУЈУЋИ ДРЕС.

Аукција за ове дресове је почела данас и траје наредних седам дана, а власник поред дигиталног сертификата добија и играчки дрес нашег првотимца са потписом, који ће му Факу лично уручити.

Претходни текстЦрвена звезда договорила сарадњу са ФДУ
Следећи текстОдржан први „Звездин понедељак“