Милојевић: Навикли смо се на титуле, али ово је велики успех

43

Фудбалери Црвене звезде су шампиони Србије за актуелну такмичарску сезону, а Милош Милојевић, трофејни тренер, са осмехом на лицу сумирао је тријумф над ТСЦ-ом резултатом 4:1.

Осећам се као и увек кад победимо, али треба бити реалан и рећи да смо другопласирани тим победили са 4:1, те да смо показали карактер и кад смо несрећно примили гол, успели да се консолидујемо и 65, 70 минута играли у високом ритму и темпу. Што се тиче титуле, звездашка јавност, па и ја, који себе прво сматрам навијачем, је размажена, подразумева титуле, али она се не подразумева. Тако да, честитам управи, стручном штабу, играчима и наравно навијачима. Није лако остати „на прстима“ током целе сезоне, потребна је мотивација, али срећан сам због титуле. За мене се овде не завршава сезона, имамо дерби, шест утакмица и одговорност је таква да у сваком мечу дамо максимум и идемо на победу – подвукао је Милојевић.

Поновила је Звезда успех из 1977. године када је шест кола пре краја првенства успела да освоји титулу.

– Најбитније је да смо освојили, срећан бих био и да смо то учинили у задњем колу, а та статистика је прича за унуке, кад се оде у пензију. Нико од нас није свестан овог успеха, јер смо се сви навикли на титуле, али бићу свеснији кад узмем себи одмора. Сад је фокус на дербију, наравно, срећан сам због титуле, али није крај сезоне.

Нема времена за славље, 170. вечити дерби нас чека већ у среду.

Имамо утакмицу за четири дана, тако да треба да будемо фокусирани и да вечерас прославимо титулу у кругу породице, а онда ћемо, надам се, у среду имати више прилике да прославимо – подвукао је Милојевић.

Претходни текстПораз рукометашица у Крушевцу
Следећи текстЗВЕЗДА ЈЕ ШАМПИОН! Звездине грације освојиле шесту узастопну и 34. титулу шампиона државе!