Ракоњац: Дођите да узмемо титулу

43

Фудбалери Црвене звезде ће већ 22. априла имати прилику да освоји титулу првака Србије, шесту у низу, када ћемо дочекати ТСЦ на нашем стадиону. Снажни нападач Марко Ракоњац очекује спектакл.

Нема сумње да ће Маракана бити пуна и да ћемо на најбољи могући начин освојити титулу. Биће прилике да је и прославимо, у последњем колу против Новог Пазара, али сада ћемо већ математички обезбедити трофеј и моћи да се похвалимо да смо шампиони Србије, што довољно говори о томе колико је ово била ефектна сезона за Црвену звезду. Бод нам је довољан, али ћемо ићи на победу, а ужитак ће бити још већи, јер ћемо одмерити снаге са другом најбољом екипом у држави ове сезоне, тако да ће то бити својеврсан дерби, још пред пуном Мараканом… Заиста се радујем томе – почео је Ракоњац.

Од фебруара када је задужио црвено-бели дрес па до данас, Ракоњац је показао изузетне голгетерске способности.

Задовољан сам како све протиче, заиста ми је лепо у Звезди, сви су ме сјајно прихватили, а од малих ногу сам желео да играм у црвено-белом дресу, те стварно уживам. Захвалан сам тренеру Милојевићу на прилици, и надам се да сам испунио очекивања у свакој ситуацији, те да су и навијачи задовољни, али генерално, желим још, и победа, и голова у Звездином дресу. Сада нас чека пауза због Васкрса, те бих свим православцима пожелео да у миру и љубави проведу празник, а затим се видимо на Маракани. Нестрпљив сам искрено, биће ми то прва титула у каријери и то још са вољеним клубом, сјајно – подвукао је нападач.

Претходни текстПеро Антић – Нераскидива веза и Звездин човек за сва времена
Следећи текстСД Црвена звезда и Општина Савски венац потписали Споразум о сарадњи