Иза југа Маракане – Нова генерација 2016

45

Традиционално, сваког марта, Црвена звезда формира нову најмлађу генерацију на теренима иза југа Маракане, а пре неколико недеља, Предраг Рогић је окупио селекцију дечака рођених 2016. године.

Желео бих да се захвалим руководству на указаном поверењу после четири године. У том периоду било је великих успона у свим генерацијама и то нам је давало ветар у леђа како би се изборили за прву позицију, па сам тако и ја успео у томе да преузмем нову селекцију – започео је Рогић који је првобитно био помоћник у генерацијама 2011. и 2014.

Иако су се дечаци недавно окупили, већ су имали прилику да освоје и први турнир, а интересантно је да су ту два позната лица – Филип Борјан и Леон Катаи, наследници наших првотимаца.

Црвена звезда већ годинама учествује у Мини Макси Лиги и увек будемо при врху. Ове године генерација 2016. је успела да освоји такмичење, прво званично које је екипа одиграла, што нам даје додатан подстрек за даље турнире, као и развој малишана.

Пред дечацима који још увек нису кренули у школу је дугачак фудбалски пут.

И протекле генерације у којима сам био помоћни тренер су имали исти број година као и сада дечаци које предводим, тако да није било никаквих проблема што се тиче прилагођавања. Задовољство је радити са малишанима, јер си од почетка ту, видиш им врлине, радиш на отклањању мана и доприносиш њиховом развоју. Пред нама је озбиљан посао – закључио је Рогић.

Претходни текстБорјан и Катаи, писци Звездине историје
Следећи текстТема дана | Звездини тренери добили корисне савете од ПР сектора