Милојевић: Добра енергија, играли смо као тим

50

Славили су фудбалери Црвене звезде у мечу против Спартака резултатом 1:4 у оквиру 29. кола Суперлиге Србије, а утиске после меча и још једног тријумфа нашег клуба изнео је шеф стручног штаба Милош Милојевић.

Добар меч и енергија, било је много позитивних ствари и играли смо као тим, сем мале непажње приликом прекида када смо примили гол, одмах након постигнутог, а то је моменат када фокус треба да буде максималан. Све остало је било добро. Играчи који су ушли у игру су одрадили посао, као и стартери, уз то смо одморили Кангу и Пешића. Много позитивних ствари из овог, и то ће нам значити пред утакмицу са Радничким 1923 који воли да се надиграва – почео је Милојевић.

Сусрет је обележио и јубилеј Александра Катаија који је стигао до троцифреног броја голова у такмичарским мечевима носећи дрес Црвене звезде.

Честитао сам му и на терену. Када он игра добро, играмо и ми. Он има немерљив допринос, сазрео је и може да се подреди екипи, а то је битно. Воле га навијачи, а то је најбитније, тако да је реч о правој десетки, у сваком смислу и веома ми је драго због тога – подвукао је Милојевић.

Претходни текстСпартак – Црвена звезда 1:4 (1:2)
Следећи текстБорјан: 300 утакмица у Звезди? Част и привилегија!