Звезда убедљива у Суботици, са Партизаном за финале плеј-офа

69

Убедљивом победом против Спартака у Суботици (24:6), ватерполисткиње Црвене звезде завршиле су другу фазу Првенства Србије.

Црвено-беле су у групи за пласман од 1. до 4. места оствариле две победе уз реми, па ће у плеј-оф ући са другог места, а тамо ће се 22. и 29. априла састати са Партизаном.

Звезда је у Суботици без проблема дошла до још једне убедљиве победе. Већ после осам минута било је 7:1, предност је дуплирана до краја првог полувремена, па су играчице Драгане Ивковић у наставку рутински привеле меч крају.

Јована Радоњић је потврдила да је у сјајној форми, па је у Суботици била најефикаснија са девет голова. Пратила је Ана Мамоглу са седам, док је Милица Зелић постигла четири, Христина Илић три, а Ива Маринковић један погодак.

Звезду од 13. до 15. априла у Београду очекује финални турнир Дунав лиге, а недељу дана касније почиње и плеј-оф домаћег шампионата.

У групи за пласман од 5. до 8. места Таш 2000 је остварио прву победу, а екипа коју предводи Ивана Ћоровића славила је против Сенте са 9:7. Подмлађени састав Таша такмичење је завршио на осмом месту са шест бодова.

Спартак Патент ЦО – Црвена звезда 6:24 (1:7, 1:7, 1:6, 3:4)
СПАРТАК ПАТЕНТ ЦО: Месарош, В.Козла 2, Л.Козла 1, Ковачевић 2, Митић, Фабрик, Месарош, Балаћ, Рудић, Зубелић 1, Бабчањи. Тренер: Лабади.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Антанасијевић, Корени, Дамњановић, Маринковић 1, Мамоглу 7, Радоњић 9, Илић 3, Зелић 4. Тренер Ивковић

 

Претходни текстАНГТ: Мали Топ незапамћеном утакмицом одвео Звезду у финале
Следећи текстЦрвена звезда – Младост ГАТ 4:2 (2:2)