Богат програм за децу против Младости

48

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу, 1. априла од 18 часова одиграти првенствену утакмицу против Младости ГАТ на стадиону „Рајко Митић“. С обзиром на то да је познато да Звезда увек мисли на најмлађе навијаче и овог пута ће малишани од 16 часова имати прилику да уживају у дечијем кутку.

У променоару који се налази код Ред Стар шопа ће бити организована забава за најмлађе. Навикли су малишани на Звездине фан зоне, у којима су уживали безброј пута. Деца која у пратњи родитеља буду посетила Маракану, у суботу ће моћи да се друже са аниматорима, који су спремили специјалан програм. Малишани ће имати прилику да искажу креативност и на њима својствен начин пошаљу поруку нашим првотимцима путем банера, а најкреативније дете добиће несвакидашњу прилику да се након меча испред свлачионице упозна са првотимцима. Такође, спремили само вам и наградну игру у којој додељујемо место на Звездином кампу који ће се одржати током лета у Београду.

Како би дечији кутак у потпуности испунио очекивања малишана, од 16 часова ће бити могуће и исцртавање лица, али и мерење брзине шута, те ће тако најмлађи звездаши моћи да се у потпуности припреме за утакмицу против Младости ГАТ која почиње од 18 часова.

Видимо се на Маракани!

Претходни текстОдбојкашице Црвене звезде убедљиве на старту плеј-оф
Следећи текстУчинак Звездиних репрезентативаца – Букари цепа мреже