Виго постигао најлепши гол у марту

45

Чланови Црвене звезде су путем наше апликације гласали за најлепши погодак црвено-белих првотимаца у марту и одлучили да је то погодак Алекса Вига на 169. вечитом дербију.

Током актуелног месеца пулени Милоша Милојевића су одиграли пет утакмица и постигли 12 голова. У најужи избор за најлепши погодак месеца ушли су: Алекс Виго на утакмици Црвена звезда – Партизан, Александар Пешић на утакмици ТСЦ – Црвена звезда (први гол), Гелор Канга на утакмици Црвена звезда – Нови Пазар (трећи гол), Александар Катаи на утакмици Црвена звезда – Нови Пазар (четврти гол) и Мирко Иванић на утакмици Напредак – Црвена звезда.

За најлепши погодак у марту са 411 гласова је изабран гол Алекса Вига против вечитог ривала, у 169. по реду судару два “најљућа” противника. Остаће вечно уписан млади Аргентинац у Звездину клупску историју, а погодак офанзивног десног бека је подигао цео стадион на ноге и решио питање победника у раној фази меча.

Другу позицију са 278 гласова је заузео мајстор у копачкама – Александар Катаи за још један погодак вредан ТВ шпица против Новог Пазара на Маракани. Треће место са 199 гласова је припало Гелору Канги за гол против истог противника на прослави 78. рођендана Црвене звезде. Четврто место са 116 гласа по избору навијача је заузео Александар Пешић који је реализовао одличну акцију против ТСЦ, док је гол Мирка Иванића у Крушевцу подржало 33 звездаша.

Претходни текстМилица Секуловић најбоља рвачица на турниру у Суботици
Следећи текстПокажи креативност у суботу и упознај Звездине првотимце