Звезда ТВ | Српска живи за Звезду

40

У новом издању емисије „Звезда ТВ“ доносимо вам лепу причу из Републике Српске, где су фудбалери Црвене звезде играли пријатељски меч у Модричи, а након тога је у Бијељини одржано традиционално „Црвено-бело вече“.

Зна се добро да Република Српска навија за Црвену звезду и због тога су овакве манифестације увек од великог значаја за наш клуб, а „Црвено-бело вече“ у Бијељини је и овог пута било више него феноменално. Љубав какву навијачи из Бијељине гаје према Звезди је нешто о чему може да се напише неколико књига, а сваки пут када нас угосте, пожелимо да се овакве манифестације дешавају и чешће. И овог пута смо остали одушевљени дочеком који је направило неколико стотина навијача којима је крв црвено-бела. Звездине песме ориле су се Бијељином, а тријумф над Модричом у пријатељској утакмици (0:6) је додатно обрадовао расположене звездаше. Наиме, Црвена звезда је играла у мешовитом саставу, а сви омладинци нашег клуба које је повео Милош Милојевић су имали ту част да наступе за сениорски тим Црвене звезде. Двоструки стрелци на мечу били су Никола Митуљикић и Јегор Пруцев, док су по једном погађали Лазар Николић и Славољуб Срнић.

Још више их је обрадовало то што су имали прилику да се друже са председником нашег клуба Светозаром Мијаиловићем, као и легендама попут Драгише Бинића, Станислава Карасија и Цвијетина Благојевића, али и актуелним првотимцима – Александром Катаијем, Мирком Иванићем, Немањом Милуновићем и Јегором Пруцевим. Како су се провели представници нашег клуба у Модричи и Бијељини, сазнајте у новом издању емисије „Звезда ТВ“.

Претходни текстЦрвена звезда убедљива пред плеј-оф
Следећи текстДесеткована Звезда ремизирала са Војводином