Црвена звезда убедљива пред плеј-оф

89

Победом у последњем 14. колу Суперлиге Србије над екипом Звезда Б 2018 резултатом 6:0, фудбалерке Црвене звезде заузеле су 2. место пред почетак плеј-офа.

Мрежу домаћих начела је Мина Чавић прелепим поготком са дисранце у 8. минуту меча. На 2:0 повисила је Нина Чавић у 30. минуту, а Мирел Квинли Квезада се уписала у стрелце у 39. минуту за 3:0 и миран одмор наших девојака пред друго полувреме.

Четврти гол за Црвену звезду постигла је Нина Матејић у 62. минуту, а само три минута касније Нина Чавић својим другим поготком повећава вођство на 5:0. Тачку на ову утакмицу ставила је Анђела Тошковић у 87. минуту меча за коначних 6:0.

Звездине фудбалерке су заузеле 2. место на табели са три бода мање у односу на водећи Спартак. Следи плеј-оф и велика борба за трофеј шампиона Србије.

ЗВЕЗДА Б 2018 – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:6 (0:3)

Београд – Стадион: „Рајко Митић“ – југ вештачка трава. Судија: Наталија Крстић. Стрелци: М.Чавић у 8, Н.Чавић у 30. и 65, Квезада у 39, Матејић у 62. и Тошковић у 87. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Крстић (Црвена звезда).

ЗВЕЗДА Б: Милисављевић (Петровић од 46. минута), Илијази, Станишић (Кнежевић од 46. минута), Илић, Марковић, Миловановић, Николић, Максимовић, Каваја (Стефановић од 70. минута), Манчић (Радосављевић од 17. минута), Стојановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Алексић, Н.Чавић, Шћепановић (Матејић од 46. минута), Квезада, Крстић, М.Чавић (Малијар од 46. минута), Сремчевић (Тенков од 46. минута), Миловић, Поповић (Аранђеловић од 46. минута), Крајшумовић (Тошковић од 46. минута), Ђорђевић.

Претходни текстЗвездина ревија | Како се Милош Шестић опростио од Звезде
Следећи текстЗвезда ТВ | Српска живи за Звезду