Доминантна победа осбојкашица Црвене звезде

84

За мање од једног часа изабранице Ратка Павличевића савладале су у Земуну, АС Батајницу максималним резултатом.

Почетак утакмице протекао је у изједначеној игри, али само до 5:5, онда је уследила серија од четири поена Црвене звезде, док је домаћи тим освојио једна. На 6:9, Звезда је кренула у праву офанзиву и брзо освојила још седам поена. Доминирале су Стојић, Клегер и млада Матсека. Тренер Ратко Павличевић одлучио је да на овој утакмици пружи шансу неким млађим играчицама, а оне су му вратиле одличном игром.Све до краја првог сета црвено-беле су држале конце игре у својим рукама, а последња два поена донела је нашем тиму управо млада Симона Матеска.

Други сет црвено-беле су још лакше добиле, да би у трећем само потврдиле квалитет и доминацију.Истина у последњем сету АС је пружио и најјачи отпор, али није то било довољно да се угрози победа црвено-белих.

Најефикаснија у тиму Црвене звезде била је Јелена Стојић са 16 поена.

АС Батајница – Црвена звезда 0:3 (13:25,10:25,16:25)

СРЦ Пинки Земун. Гледалаца: 60. Судије: Владимир Стојанац и Јан Оченаш.

АС БАТАЈНИЦА: Арсић 6, Васиљевић, Мијачевић 8, Милорадовић, Лихтлер, Станковић 7, Николић 2, Јовановић, Бојанић, Јањић 4, Симеуновић (либеро).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Таубнер 7, Ђурђевић (либеро), Матеска 11, Марковић 11, Ћировић 1, Сајић 1, Врцељ, Клегер 5, Чанак 8, Стојић 16, Јањић, Жигић (либеро).

Претходни текстОдржано „Црвено-бело вече“ у Бијељини
Следећи текстДубочица – Црвена звезда Грундфос 34:26 (18:13)