КК Црвена звезда – Нема грешке!

109

КК Црвена звезда Меридианбет улаже велике напоре како би у својим саопштењима био прецизан уз употребу чињеница, јасан и прецизан. Нисмо ни најсрећнијии што их у последње има пуно, јер публика жели да гледа кошарку, а не саопштења. Међутим, на полуинформације, неистине којих је било много претходних дана, никада нећемо ћутати и одговорићемо сваки пут.

Некадашњи тренер и председник КК Цибона Аца Петровић изјавио је у уторак “да се у клупском обраћању КК Црвена звезда поткрала грешка…”.

У прилог томе достављамо прецизне податке.

У време Ф4 АБА лиге у Београду функцију председника клуба обављао је Ивица Ловрић, а од 30.06.2014. године без икаквих овлашћења до именовања Аце Петровића.

Александар Петровић, званично са функцијом се вратио у КК Цибона 04.08.2014.године у улози спортског директора клуба на позив некадашњег градоначелника Загреба Милана Бандића, а службено је постао и председник клуба на Ванредној Скупштини клуба 29.09.2014.године.

Зато најлепше молимо наше спортске пријатеље из Загреба да се прво лепо договоре, са киме смо то ми могли и када да имамо састанак и ручак у Љубљани за почетак, и како смо то могли мимо Евролиге да направимо било какав договор?

У међувремену, успели и да сазнамо како се Фрањо уз помоћ двојице другара “присетио” свега пре два дана, а прошло је 10 година …Једино што су заборавили да му јаве је да одустајањем КК Цибона, место у елитном такмичењу прво враћено Евролиги, па је та организација одлучила да представник у такмичењу буде првопласирани у регуларном делу сезоне – КК Црвена звезда, и то два месеца касније!

Зато очекујемо да ће на овакве неистините изјаве реаговати и Евролига организатор такмичења, јер КК Црвена звезда не жели на било који начин више да учествује у овом блату које неки други креирају.

Спортски поздрав
КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстТема дана | Нова емисија која прати учинак Звездаша на позајмицама
Следећи текстСпецијално признање ФСРС Зорану Аврамовићу