„Фрања на даљински“ и апел свим звездашима

72

КК Црвена звезда Меридианбет најоштрије демантује наводе некадашњег хрватског кошаркаша, Фрање Араповића који је гостујући у једном тамошњем медију, изнео грубу неистину да је „КК Црвена звезда платио руководиоцима Цибоне 800 хиљада евра како би играо Евролигу 2014.године“?

Уколико има било какве материјалне доказе, уместо што очигледно користи КК Црвена звезда за неке локалне размирице у хрватској кошарци, позивамо Араповић Фрању да их и изнесе.И нама као клубу би било врло занимљиво да чујемо завршницу ове својеврсне бајке, изречене од човека који одавно нема никакав кредибилитет, и који је својевремено као разлог за одстрањивање из националног тима од стране великана српске кошарке Душана Ивковића наводио своју „националну припадност“?
Фрањо Араповић би зато уместо што спомиње Црвену звезду, када већ износи неистине, о свему требало прво да поразговара са тадашњим председником КК Цибона Ацом Петровићем и директором Домагојем Чавловићем, посебно око апартмана на Јадранском мору и „фантомског ручка“ у Љубљани кога никада није било!

Посебно је занимљиво да се Фрањо баш сада „присетио“ оваквог детаља, и одлучио да нас све „просветли“ оваквом неистином у коју само будале, наивни, климактерични, или људи под утицајем неких психоактивних супстанци могу да верују!

КК Црвена звезда Мериданбет је јасно шта се ради, ко то ради, из ког центра долази ова неистина и манипулација, деловање појединих медија и њихове кампање – и то свакако није Загреб.

Уместо било каквог објашњавања оваквих будалаштина и уплитања у „блато“ на које се многи други позивају претходних дана, КК Црвена звезда позива наше навијаче да препознају тренутак и све што се дешава око клуба, подрже екипу у утакмици 30.кола Евролиге против Басконије, јер многи покушавају да „забораве“ да је до краја такмичарске сезоне остало још више од 3 месеца, а да је једини трофеј у овој сезони до сада освојила екипа Црвене звезде.

Будите уз наш тим и пружите подршку екипи у четвртак на утакмици са екипом из Виторије!

КК Црвена звезда Мериданбет

Претходни текстЗвездаши на позајмицама – Викенд у знаку Радуловића
Следећи текстТема дана | Нова емисија која прати учинак Звездаша на позајмицама