Звездин летњи камп и ове године на Златибору

398

КК Црвена звезда и овог лета организује кошаркашки камп. Летњи камп одржаће се 2023. године у две смене на Златибору – од 29.06. до 06.07, као и од 06.07. до 13.07.

Летњи кошаркашки камп традиционално окупља талентовне младе кошаркаше из свих делова Србије, региона, али и бројних гостију из целог света. Године за нама донеле су сјајна искуства, млади кошаркаши напредовали су технички и тактички, али и стицали нераздвојна пријатељства за цео живот.

Нимало случајно, јер су за кошаркашки напредак, али и добру радну атмосферу били задужени тренери млађих селекција Црвене звезде који су доказани стручњаци на пољу рада са младим кошаркашима. О томе сведоче бројни успеси у млађим категоријама црвено-белих, али и бројни кошаркаши који су досегли ниво првог тима и данас играју на највишем нивоу у европској кошарци.

Свим полазницима Црвена звезда обезбеђује превоз, смештај, храну и оперему за тренинге. Цена целокупног аранжмана је 330 евра у динарској противвредности, а обезбеђена је могућност плаћања на рате све до поласка на Камп.

Контакт лице је Александар Баста.
Број телефона: 066-325-955
e-mail: abasta@kkcrvenazvezda.rs

Буди прави шампион! Звезда те зове!

Претходни текстОгњен Ђуришић бронзани на Европском купу у Сарајеву
Следећи текстТема дана | Санирање штете на јужној трибини Маракане након дербија