Азаров: Победа против Напретка за мирну паузу

65

Леви бек наше екипе Иракли Азаров је посебну пажњу јавности скренуо због одличних партија које је приказао на припремама у Турској, а у истом ритму наставио је и по повратку у Београд. Звездин Грузијац је после проласка у четвртфинале Купа Србије говорио о следећем противнику, жељеној дуплој круни и навијачима који су и у Сремској Митровици били од првог до последњег судијског звиждука уз црвено-беле.

Било је изузетно тешко играти против Радничког, ради се о екипи која нам није позната у истој мери као и остали суперлигаши, такође временски услови су били веома лоши. Успели смо да на тешком гостовању стигнемо до циља, а то је пласман у наредну рунду такмичења. Финиш сезоне је пред нама, нема опуштања, максимално озбиљно ћемо схватити сваког следећег противника, било да се ради о Купу Србије или првенству, желимо да поновимо успехе из претходне две године и освојимо дуплу круну– истакао је Азаров.

Већ у недељу изабранике Милоша Милојевића очекује следећи изазов у оквиру 27. кола Суперлиге Србије, када ће црвено-бели од 17 часова гостовати екипи Напретка.

Утакмица против Напретка је последња пред репрезентативну паузу, желимо да победом затворимо овај минициклус утакмица. Знамо да се ради о доброј екипи и да нас очекује једно од најнезгоднијих гостовања, али и велики број наших навијача. Звездаши су и на претходом мечу показали колико су посвећени, хладно време и киша која је падала током целе утакмице у Сремској Митровици, нису их спречили да нам буду ветар у леђа. Ценимо труд који улажу, знамо да путују свуда са нама и због тога не сумњамо у њихову подршку у недељу – закључио је Иракли Азаров.

Претходни текстЦрвено-бели допутовали у Барселону (петак, 20.30)
Следећи текстПораз Звездиних одбојкаша у Новом Саду