Саопштење ВК Црвена звезда

399

Ради објективног и истинитог информисања спортске јавности, а у контексту помињања Ватерполо клуба Црвена звезда на конференцији за штампу ВК Нови Београд желимо да истакнемо следеће.

Господин Слободан Соро, директор ВК Нови Београд, бивши српски и бразилски репрезентативац, који је наступао на Олимпијским играма у Рију 2016. године за репрезентацију Бразила, а против репрезентације државе Србије, бранио је боје Бразила као да му је то била последња утакмица у животу. Иначе господин је носилац националног признања државе Србије, коју редовно прима сваки месец као доживотно националну пензију.

Колико знамо господин је пре неколико година био у спору са Ватерполо савезом Србије око дуговања која су му на крају исплаћена. Толико о његовој бризи за интерес српског ватерпола.

Што се тиче финала Купа Србије у којем је ВК Црвена звезда савладала ВК Нови Београд и освојила престижни трофеј, желимо да истакнемо да је победа нашег клуба чиста као суза, а о поменутом судијском критеријуму где Црвеној звезди није признат чист гол, нећемо ни да расправљамо.

Замолили би господина Сора и ВК Нови Београд, који иначе има вишеструко већи буџет него Црвена звезда, да се у наредним обраћањима суздржи од помињања ВК Црвена звезда.

Пожелели би ватерполо клубу са базена „11. април“ пуно спортских успеха у наредном периоду и да на десетогодишњицу освајања Лиге шампиона ВК Црвена звезда обрадују спортску јавност у Србији и подигну исти тај пехар, јер са највећим ватерполо буџетом у Европи то би требало да буде реалност.

Спортски поздрав!

ВК Црвена звезда

Претходни текстУживајте у дечијем кутку и прослави 78. рођендана на Маракани
Следећи текстЗвездаши на позајмици – Станић дириговао и асистирао