Пораз Звезде у Крању, Триглав повео у полуфиналу

70

Хокејаши Црвене звезде изгубили су од Триглава резултатом 4:0 у првом мечу полуфиналне серије плеј-офа ИХЛ лиге.

Домаћи су силовито почели меч и већ после седам минута игре имали предност од два гола, а стрелци су били Аљоша Претнар и Јан Павлович. Црвено-бели су пружали снажан отпор, али нису успели да пронађу пут до гола Триглава.

Друга трећина је протекла без голова, а у 4. минуту трећег периода игре Претнар је повећао вођство домаћих. У самој завршници меча Павлович је потврдио победу екипе из Крања и поставио коначан резултат – 4:0.

Триглав је тако стигао до предности у полуфиналној серији која се игра на три победе. Друга утакмица игра се у Београду у Леденој дворани Пионир у суботу 11. марта са почетком у 17.30 часова.

ТРИГЛАВ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 4:0 (2:0, 0:0, 2:0)

Крањ – Дворана: Злато поље. Судије: Бајт, Милованович, Јаворник, Сној. Казне: Триглав 6 минута, Црвена звезда 8 минута.

ТРИГЛАВ: Плавц, Трелц, Ахачич (4ас), Грошељ (1ас), Павц, Поточник, Претнар 2, Бошковић, Горше, Маркич (1ас), Павлович 2, Шлибар, Јазбец, Кухар, А.Подрекар, Г.Подрекар (1ас), Арх, Морел, Ветерник. Тренер: Дриновец.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Битон, Ранковић, Гвозденовић, Лештарић, У.Новаковић, Подунавац, Шпањевић, Анић, Динић, М.Младеновић, П.Новаковић, Цвик, Крављанац, К.Младеновић, Николић, Шаљић, Стојановић. Тренер: Косовић.

Претходни текстОдржана редовна седница Скупштине БК Црвена звезда
Следећи текстВелика победа Црвене звезде, шампион Европе пао у гротлу Пионира