Црвено-беле убедљиво до четвртфинала Купа Србије

85

Фудбалерке Црвене звезде пласирале су се у четвртфинале Купа Србије пошто су савладале Рад у осмини финала са 8:0.

Црвено-беле су више него убедљиво савладале првог ривала у Купу. Већ у 7. минуту Софија Сремчевић је начела мрежу домаћих, а у 15. минуту Мина Чавић је дуплирала предност. Два минута касније Сремчевићева је постигла свој други гол. И Мина Чавић се поново уписала у стрелце у 40. минуту, па се на одмор отишло са резултатом 4:0.

Чавићева је наставила да решета мрежу Рада и у 49. минуту, па потом и у 59. минуту повећала вођство нашег тима на 6:0. Од почетка другог полувремена шансу је добила Софија Крајшумовић, ново појачање клуба и већ оправдала очекивања. Постигла је два поготка, први у 69, а онда и 89. минуту за коначних 8:0.

Наредног викенда се наставља Суперлига Србије, а Звездине фудбалерке ће гостовати Слоги у Земуну.

РАД – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:8 (0:4)

Београд – Стадион: Краљ Петар Први. Судија: Николина Пуртић. Стрелци: Сремчевић у 7. и 17, Мина Чавић у 15, 40, 49. и 59. и Крајшумовић у 69. и 89. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Глигић (Рад).

РАД: Пајевић, Половина, Т.Марковић, Радосављевић (Мариновић од 29. минута), Јенић, Алексић, Убавић, Филиповић, Шкрбић (Глигић од 20. минута), Петрашиновић (Јанковић од 65. минута), Н.Марковић (Товчевић од 65. минута).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Алексић, Н.Чавић, Шћепановић (Крајшумовић од 46. минута), Малијар, Жарковић, Квезада, Крстић, М.Чавић, Тенков (Поповић од 43. минута), Сремчевић, Миловић.

Претходни текстЗвезда ТВ | 78
Следећи текстУ сусрет противнику – ТСЦ