11 медаља за Звездине боксере на Првенству Војводине

205

Звездини боксери настављају са фантастичним резултатима! Са управо завршеног отвореног првенства Војводине које је одржано у новосадској хали СПЕНС, боксери Црвене звезде на Маракану су донели 11 медаља, 4 златне , 5 сребрних и 2 бронзане.

Наш омладински репрезентативац Бојан Даниловић (до 63,5 кг) у полуфиналној и финалној борби показао је сву шароликост Звездине школе бокса и доминантно дошао до најсјајнијег одличја прекидима од стране судије у оба меча.

Његов колега из омладинске репрезентације Србије, Димитрије Андрејевић (до 71 кг) окитио се златом на сличан начин и оправдао улогу једног од фаворита на првенству. Шта тек рећи за Рељу Самарџића, пионира у категорији до 31 кг, који је после београдског, освојио и злато на Првенству Војводине, после само 2 недеље!

Четврту златну медаљу донео је сениор Петар Винкелман (до 92 кг) који је у беспоштедној борби тешкаша заслужено победио једногласном одлуком судија.

Сребром су се окитили Максим Ковачевић (пионири, до 31 кг), Лука Стојнев (кадети, до 46 кг), Анђелија Ковчић (јуниорке, до 52 кг), Марко Славујевић (јуниори, до 60 кг) и Јована Маровић (сениорке, до 70 кг),

Бронзане медаље заблистале су око врата Филипа Дуртановског (омладинци, до 63,5 кг) и Лазара Николића (кадети, до 44 кг).

Честитамо боксерима Црвене звезде и њиховим тренерима на успешном наступу на Првенству Војводине.

Претходни текстДођи на прославу 78. рођендана – уживај у музејској поставци
Следећи текстМилојевић: ТСЦ има резултате и игру, али идемо на победу