Звезда изједначила, мајсторица у Београду за полуфинале ИХЛ лиге

154

Хокејаши Црвене звезде изборили су мајсторицу у четвртфиналу плеј-офа ИХЛ лиге пошто су у четвртој утакмици савладали Сисак у гостима са 5:4 и изједначили на 2:2 у серији.

А није добро почело по црвено-беле. Домаћи су после првих 20 минута игре имали велику предност од 3:0, а стрелци су били Бебек, Јарчов и Пузић. Ипак, Звездини хокејаши се нису предали. Веровали су у себе и већ у другој трећини стигли до изједначења. Матеја Динић је у 28. минуту смањио резултат, Павле Подунавац у 35. минуту постигао други гол за Звезду, а потом је донео и изједначење пред сам крај другог дела.

Средином последње деонице Јарчов је постигао свој други гол и поново довео Сисак у вођство. Пет минута касније Марко Драговић је изједначио на 4:4 и меч увео у продужетке. Победоносни гол за продужетак четвртфиналне серије постигао је Марко Младеновић и тако донео велико славље нашим хокејашима.

Црвено-бели су тако после преокрета савладали Сисак и изједначили на 2:2 у четвртфиналној серији плеј-офа. Пети меч је на програму у суботу 4. марта од 17.30 часова у Београду, а победник тог дуела пласираће се у полуфинале.

СИСАК – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 4:5* (3:0, 0:3, 1:1, 0:1)

Сисак – Ледена дворана Зибел. Гледалаца: 736. Судије: Лешњак, Мецингер, Миклич, Кнез. Казне: Сисак 6 минута, Црвена звезда 2 минута.

СИСАК: Андерсон, Батножић, Баждар, Бебек 1 (1ас), Безук, Чанић (2ас), Добрић (1ас), Домитровић, Икановић, Јарчов 2, Комљеновић, Краљ, Крикшић (1ас), Личина, Маленица, Пузић 1 (2ас), Шованек, Селитај, Враголовић, Вилк, Ђерек. Тренер: Дејановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Битон, Ранковић, Анић, Динић 1, Драговић 1 (1ас), Гвозденовић (2ас), Јовановић, Крављанац, Лештарић, Милошевић, К.Младеновић, М.Младеновић 1, Николић, П.Новаковић, У.Новаковић (1ас), Подунавац 2, Шпањевић, Стојановић, Цвик. Тренер: Косовић.

Претходни текстТема дана | Звездин сектор безбедности спремно доцекује дерби
Следећи текстИза југа Маракане – Омладинци и кадети спремни за пролеће