Црвена звезда, Меридианбет и Павлина Радовановић – за наш народ и светиње на Косову и Метохији

306

Девојчица анђеоског гласа, Павлина Радовановић наша Српкиња из Ораховца на Косову и Метохији, представила се у петак звездашкој публици на полувремену утакмице Евролиге коју је наш тим играо у хали „Александар Николић“.

На крају наступа којим је још једном показала зашто је добила назив „девојчице са анђеоским гласом“ Павлина је позвала све присутне да пошаљу СМС са текстом 1817 и подрже рад фондације Делије Север.

Осим позива путем смс порука, тај апел прихватили су и наши партнери, називни спонзор КК Црвена звезда, компанија Меридианбет која се придружила акцији уплатом донације у износу од 100.000 рсд.

Фондација Делије ће као и до сада средства наменити тамо где су најпотребнија, за обнову манастира, наших светиња, као и нашим људима на Косову и Метохији.

Овом приликом се захваљујемо нашем називном спонзору Меридианбет и позивамо све Звездаше да се прикључе акцији и пошаљу смс на број 1817.

Ово је само једна у низу акција које КК Црвена звезда Меридианбет реализује са Фондацијом Делије. Подсетимо, прошле године у финалу КЛС специјално дизајнирани дресови нашег првог тима укључени су путем аукције у акцију чији је приход ишао фондацији, а на дербију у Евролиги сакупљао се новац за обнову храма Свети Сава у Косовској Митровици.

Овом приликом КК Црвена звезда Меридианбет изражава велико задовољство јер се овој акцији прикључио и наш називни спонзор, и на делу показао да делимо исте вредности, јер никада не смемо да заборавимо да је поред кошарке и спорта који нас окупља, друштвена-одговорност нешто на чему сви заједно можемо да допринесемо!

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстРендулић: Фокус на индивидуалном раду и припреми играча за сениорски фудбал
Следећи текстЦрвено-беле на корак од првог места пред плеј-оф