Звезда продужила наду за пласман у полуфинале

107

Хокејаши Црвене звезде савладали су Сисак у трећој утакмици четвртфиналне серије плеј-офа ИХЛ иге резултатом 3:1 и тако продужили наду за пласман у полуфинале.

Звезда је у вођство дошла у 7. минуту голом Лазара Лештарића на асистенцију Шпањевића и Драговића. У 16. минуту Угљеша Новаковић је повисио на 2:0 и тим резултатом се завршила прва трећина.

У другом делу игре водила се велика борба, али није било голова. Само 30 секунди од почетка последњег периода игре Марку Драговићу је било довољно да се упише у стрелце и повећа предност наше екипе. Гости смањују преко Лорана Безука у 51. минуту игре и постављају коначан резултат утакмице – 3:1.

Резултат у четвртфиналној серији плеј-офа је 2:1 за Сисак, а црвено-бели ће у среду 1. марта у Сиску покушати да изборе мајсторицу која би се играла у Београду наредног викенда.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СИСАК 3:1 (2:0, 0:0, 1:1)

Београд – Ледена дворана Пионир. Судије: Немања Николић и Александар Ђокић. Казне: Црвена звезда 20 минута, Сисак 10 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Степановић, Дегтерев, Динић, Драговић 1 (1ас), Гвозденовић, Крављанац, Лештарић 1, Милошевић, К.Младеновић, М.Младеновић, Николић, П.Новаковић, У.Новаковић 1, Подунавац (1ас), Шченков, Синитсин, Шпањевић (2ас), Стојановић, Цвик. Тренер: Косовић.

СИСАК: Андерсон, Батножић, Баждар, Бебек (1ас), Безук 1, Чанић, Добрић, Домитровић, Икановић, Јарчов (1ас), Комљеновић, Крикшић, Личина, Маленица, Мандић, Пузић, Шованек, Селитај, Враголовић, Вилк, Ђерек. Тренер: Дејановић.

Претходни текстМилојевић: Прави однос и сјајно навијање као увертира за вечити дерби
Следећи текстЗвездини бициклисти одлични на Првенству Београда у цикло кросу