Тема дана | Борјан и Вујадин као глумци позивају звездаше да испуне Маракану

29

Црвена звезда ће у суботу од 15 часова, дочекати Чукарички у оквиру 22. кола Суперлиге Србије, а сви навијачи који очитају карту са тог меча, аутоматски добијају бесплатну улазницу са 169. вечити дерби. Верујемо у то да ће Маракана бити испуњена, а прилику да на стадион позову звездаше искористили су капитен Милан Борјан и помоћни тренер Вујадин Савић.

Подсећамо, да је осим те акције, у току и она у којој ће сви малишани од 9 до 13 година моћи да учествују у наградној игри и у којој ће срећни добитник освојити бесплатно учешће на Звездином кампу у Београду, који је заказан за јун и јул ове године. Када се све то узме у обзир, као и чињеница да је изабраницима Милоша Милојевића потребна подршка са трибина, нема сумње да ће звездаши у великом броју доћи на наш стадион и уживати у још једној бравурозноој партији црвено-белих. Све то, послужиће као својеврсна увертира за 169. вечити дерби, за који такође можете купити карте већ данас, а који је на програму 1. марта од 19 часова.

У новој епизоди емисије „Тема дана“, разговарали смо са Борјаном и Савићем, који верују у то да ће нас навијачи и овог пута као 12. играч водити до нове победе.

Видимо се на Маракани!

Претходни текстМилојевић: Фокус кључан за игру и резултат
Следећи текстСви на хокеј – подржи црвено-беле!