Тема дана | Тројпец је обезбедио себи место на Маракани у суботу, подржи и ти Звезду

38

У данашњој епизоди емисије „Тема дана“ доносимо вам причу са глумцем Милошем Петровићем који вас позива да у суботу од 15 часова на Маракану бодрите Црвену звезду у утакмици са Чукаричким.

Нема дилеме да нас у суботу очекује прави фудбалски спектакл на Маракани и да ће звездаши у великом броју доћи да поподне проведу у својој другој кући. Утакмица 22. кола Суперлиге Србије у којој Звезда дочекује Чукарички, а са чијом очитаном улазницом се добија карта за 169. вечити дерби, сигурно ће привући још већи број навијача да буду 12. играч и пруже подршку Милошу Милојевићу и његовим изабраницима.

Мотив више за оне најмлађе (од 9 до 13 година), биће могућност да учествују у наградној игри где срећном добитнику следи бесплатно учешће на Звездином кампу у Београду који ће се одржати у јуну и јулу, а чијег победника ће извући неко од наших првотимаца.

Уједно, на трибина ће бити и глумац Милош Петровић који ће са северне стране стадиона гледати утакмицу и провести суботње поподне у својој другој кући – Маракани, као и многи од нас.

Видимо се!

Претходни текстАзаров: Пуне трибине у суботу као увертира за дерби
Следећи текстКРК: Црвена звезда Меридианбет у полуфиналу