Азаров: Пуне трибине у суботу као увертира за дерби

57

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 15 часова дочекати Чукарички у оквиру 22. кола Суперлиге Србије, а подсећамо вас да ће сви они који очитају улазницу са тог меча, добити карту за 169. вечити дерби. Брзоноги Иракли Азаров верује да ће трибине нашег стадиона бити пуне.

Сигуран сам да ће навијачи поново направити сјајну атмосферу и да ћемо на крилима подршке са трибина уписати нова три бода која су нам изузетно важна у борби за титулу. Чуо сам и за акцију по којој ће сви они који очитају улазницу у мечу са Чукаричким, добити карту и за вечити дерби, тако да очекујем пуну Маракану у наредне две утакмице, док нас у међувремену чека дуел са Јавором. Свакако, идемо на победу у свакој утакмици, то се подразумева, а довољно дуго сам у клубу да сам свестан амбиција и очекивања. Поштујемо Чукарички, са разлогом су у врху српског фудбала дуги низ година, али знамо да се од нас очекују победе – почиње млади бек.

Намеће се, нема дилеме, талентовани Азаров и показује да га чека лепа будућност у Звездином дресу.

– Прија ми рад са тренером Милојевићем, али и подршка саиграча која је увек присутна. Лепо се осећам у Звезди и мислим да се то примети на терену, тако да очекујем још боље партије од оне против Вождовца. Та утакмица ће ми сигурно заувек остати у сећању, због невероватне атмосфере коју су направили наши навијачи. Имао сам утисак да су 90 минута певали без престанка, а меч је био на гостујућем терену. Међутим, то је величина Црвене звезде и нешто што ме чини поносним што сам део овог клуба.

Циљеве Азаров добро разуме.

Као што рекох, само победе рачунамо и желим да до краја сезоне направимо низ тријумфа. Имамо добру ситуацију на табели, 11 бодова предности, али нас то не опушта, већ мотивише да наставимо у добром ритму и освојимо титулу. Ту је и куп, тако да, циљ је да на крају сезоне, по трећи пут у низу освојимо дуплу круну, а ја ћу дати све од себе да мој допринос томе буде значајан – уз осмех ће Азаров.

Претходни текстИза југа Маракане – Петлићи са новим тренером циљају врх
Следећи текстТема дана | Тројпец је обезбедио себи место на Маракани у суботу, подржи и ти Звезду