Звезда поклања карте за меч у част Михе!

88

Улаз на стадион “Рајко Митић” у суботу од 16 часова на пролећној премијери Црвене звезде против Војводине ће бити бесплатан, а сви навијачи нашег клуба ће моћи да добију карту као успомену на утакмицу која ће бити посвећена легенди Синиши Михајловићу.

Капије Маракане биће отворене за све којима срце куца за Црвену звезду, јер је улаз на мечу 20. кола Суперлиге Србије потпуно бесплатан. Очекује се прави спектакл на стадиону који носи име по првој Звездиној звезди, а меч ће бити посвећен велемајстору слободних удараца, европском и светском прваку – Синиши Михајловићу.

Иако је присуство доступно свима и улазнице нису обавезне, наш клуб ће омогућити карте свим навијачима који желе да задрже успомену на дуел Црвене звезде и Војводине у знак и сећање на Синишу Михајловића.

Улазница се неће превише разликовати од стандардне те ће поред назива стадиона, имена противника, датума стајати и назив трибине. На месту предвиђеном за цену биће истакнут натпис “Тај осећај наш”.

На тај начин сви навијачи ће бити у прилици да поседују улазницу са меча који ће остати уписан у част и славу Синише Михајловића.

Сигурни смо у пуну Маракану, јер Звезда и Миха то заслужују!

Претходни текстТема дана | Звезда за Михину утакмицу припрема програм достојан легенда
Следећи текстНова победа чува прво место