Бесплатно на пролећну премијеру, за Звезду, за Миху

80

Црвена звезда ће пролећни део сезоне започети у суботу од 16 часова када ћемо на стадиону „Рајко Митић“, дочекати Војводину, а утакмица ће бити посвећена легенди нашег клуба – Синиши Михајловићу и улаз на меч је бесплатан.

Свако је барем у једном тренутку свог живота желео да буде као Миха – чврст, поносан и непоколебљив. Опет, када се у једначину са Михом стави Црвена звезда онда је производ бесконачна емоција уткана у зидове Маракане. Због тога, Синиша Михајловић не иде без Црвене звезде, а ни Црвена звезда без најбољег извођача слободних удараца у историји фудбала. Зато ће утакмица против Војводине имати посебан значај, где ће пуне трибине нашег стадиона поздравити легенду Црвене звезде и човека који је у аманет оставио нешто што никада неће бити заборављено.

С људске стране смо већ утврдили максимум Синише Михајловића, а с обзиром на то да је Црвену звезду дечачки волео и тамо где то није било тако лако, те да је то сваки пут са поносом то истицао, може се рећи да је и његово звездаштво било посебно. Да, свако од нас је барем у једном тренутку свог живота желео да буде звездаш као Миха.

Идол генерације и човек за кога су најљући ривали имали само речи хвале, победник који је 53 године то из дана у дан доказивао, и легенда Црвене звезде, узор свих будућих нараштаја, једноставно – шампион. Да легенде никада не умиру, показаћемо и у суботу, 4. фебруара од 16 часова када ћемо напунити трибине нашег стадиона и послати последњи поздрав Синиши Михајловићу, човеку чије је име златним словима уписано у историју Црвене звезде, нашег европског и светског шампиона.

Видимо се на Маракани, за Звезду, за Миху!

Претходни текстЦрвено-бели допутовали у Болоњу
Следећи текстСписак тренера Омладинске школе