Милојевић: Волимо победе, наставићемо да радимо на тактици

10

Црвена звезда је уписала још једну победу на припремама у Анталији, а овог пута је савладана екипа Динамо Тбилисија резултатом 3:2. Шеф стручног штаба Милош Милојевић је истакао да је на овом мечу испробавао различите тактичке варијације, али да је задовољан учинком.

Другачија утакмица у односу на претходне… Мењали смо формацију због играча које сам имао на располагању, хтели смо нешто да пробамо и заиста немам замерку за екипу. Деси се да падне концентрација, ово је по први пут што се тиче дефанзиве да се то догодило, те смо примили два јефтина гола, али су играчи показали карактер и жељу да победе утакмицу, а то је оно што краси Звезду. Хоћемо увек да победимо, иако смо и уигравали различите ствари. Физички добро изгледамо, а до почетка првенства има још две недеље, када је реч о тактици веома смо коректни и мислим да ћемо кад уђемо у мањи обим тренинга, имати још бољу реализацију – почео је Милојевић.

До краја припрема ће фокус бити углавном на тактици.

– Неки ситни тактички детаљи, уз циљ да додатно уиграмо екипу за пролеће. Знамо да имамо квалитет кад смо уиграни и орни и када је наш говор тела добар на терену, онда смо агресивни ка напред, што нас и краси. Ипак, има још тактичких детаља на којима треба да радимо.

Звезду у среду чека меч са Лудогорецом, а онда у петак са Аустријом Лустенау, након чега се враћамо за Београд.

У плану је још шест тренинга и две утакмице до петка. Играчи су слободни сутра, данас су они који нису имали прилику да заиграју, што нема везе с тим дал су заслужили, већ са величином групе, допунили перформансе трчањем. Прикључио нам се и Виго… Имаћемо два тренинга у уторак, потом тренинг и утакмицу у среду, онда опет тренинге у четвртак и у петак још један меч. Играчи ће по повратку у Београд добити два слободна дана, да се спреме психички за почетак пролећног дела сезоне – подвукао је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Динамо Тбилиси 3:2 (1:2)
Следећи текстМиладиновић дебитовао са 16 година