Миладиновић дебитовао са 16 година

56

Талентовани голман Јован Миладиновић, дебитовао је, као шеснаестогодишњак, за сениоре Црвене звезде на мечу са Динамо Тбилисијем, и са неколико сјајних одбрана у финишу меча показао да је пред њим блистава будућност.

Остварио ми се дечачки сан, тако да сам још увек под емоцијама. Мислим да нема лепшег осећаја него када добијете прилику да браните у првом тиму Црвене звезде. Мени су ово друге припреме са екипом, летос сам тренирао и стекао велико искуство, током јесени сам то потврђивао партијама у омладинцима и сада сам добио шансу на великој сцени. Захвалио бих се тренеру Милошу Милојевићу на указаној прилици, као и тренерима голмана Душану Гашићу и Немањи Супићу, али наравно и мојим колегама – Милану Борјану, Николи Васиљевићу и Зорану Поповићу, јер једни друге чинимо бољима из дана у дан – почео је Миладиновић.

Рођени Краљевчанин је тако постао први фудбалер рођен 2007. године који је заиграо међу сениорима Црвене звезде.

– Недавно сам баш видео објаву на Звездином инстаграму који су први фудбалери из генерација, а да су заиграли за сениоре, и знам да се у том друштву налазе величине попут Грујића и Јовића. Нема шта, поласкан сам. Мало је специфична ситуација, јер сам у два дана, имао прилику да браним на две сениорске утакмице, прво за Графичар против Шиофока, а потом и за Црвену звезду против Динамо Тбилисија, тако да нисам могао да пожелим лепши поклон за 16. рођендан.

Амбиције и снови остају исти…

Све што се мене тиче је везано за Црвену звезду. Први део сна сам остварио, сада ћу се борити да дебитујем на такмичарској утакмици, а онда корак по корак – рекао је Миладиновић.

Претходни текстМилојевић: Волимо победе, наставићемо да радимо на тактици
Следећи текстПобеда јуниора у вечитом дербију