Звезда у Анталији – Сунце и слободан дан освежили тренинг

50

После прве контролне утакмице и тријумфа над Лехијом, те слободног дана који су пулени Милоша Милојевића имали јуче, поново се наши првотимци враћају у рутину од два тренинга дневно.

Тренинг је поново био подељен у два дела и радило се и на суво, али и са лоптом што је посебно обрадовало наше првотимце који све више хватају ритам и форму. Као да је данас лакше пало истрчавање деоница Звездиним фудбалерима, те је јасно да је слободан дан успео да их одмори и регенерише за изазове који тек следе. Можда је томе допринело и што је поново било сунчано, с обзиром на то да је готово током читаве претходне недеље сваког дана падала киша и покушавала да поремети Милоша Милојевића и његове изабранике.

Након деоница, приступило се игрању на две стране терена где се увежбавала завршница, али су и дефанзивци имали задатак да заштите гол у ситуацијама три на два. Ништа мање се није истицао ни разбрањени капитен Борјан који је са неколико парада измамио аплаузе свих присутних. Водиле су се лавовске борбе, било је изузетно жустро, али то осликава менталитет фудбалера нашег тима који желе и на тренингу да победе. Фокус је био у што већем интензитету и завршавању акција у том маниру да се са што мање додира дође до гола и он постигне. На том путу, офанзивци су имали стамене дефанзивце, који су им максимално отежавали посао, тако да је јутарњи тренинг био и више него занимљив.

Претходни текстЗвезда ТВ | Велики си, Бен
Следећи текстЦрвеној звезди признање „Златни клуб 2022“