Милојевић: Задовољан сам, види се шта уигравамо

48

Прва победа за Црвену звезду у 2023. години, а фудбалери нашег тима савладали су Лехију резултатом 3:1 у оквиру прве припремне утакмице у Анталији.

Задовољан сам првим полувременом, поготово контролом игре, распоред, бројем шанси, интензитетом пресинга и све сем резултата је било добро. Такође и сјајан однос играча, те ми је због њих криво што нисмо постигли још који гол да се награде. У другом полувремену је требало мало времена да нађемо ритам, али смо изгледали све боље. Радују ме ствари које смо увежбавали попут пресинга и завршне трећине где долазимо разноврсно и кад прођемо одређени број тренинга, биће то све боље – почео је Милојевић.

Чак 24 фудбалера су добила прилику да играју данас, а фокус је био на младима.

– Млади имају добар однос, схватили су да није клише да желим да им укажем прилику. Сви млади су добили шансу, сем Мијатовића који је болестан и Јована Митуљикића који је отишао на позајмицу, али сви на које сам могао да рачунам од талената су данас заиграли и надам се да ће им ово бити подстрек за рад како би се изборили за минутажу.

Сутра наше првотимце чека слободан дан.

То је већ испланирано. Не волим да кажњавам трчањем, добро се радило, данас смо имали проверу да видимо где смо и шта смо. Играче сутра чека слободан дан, надам се да ће одморити, па од уторка крећемо у други микроциклус – подвукао је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Лехија 3:1 (1:1)
Следећи текстЗвездашима 14 медаља на сениорском Отвореном првенству Београда