Бесплатни веслачки камп ВК Црвена звезда – Завеслај до звезда!

78

Веслачки клуб Црвена звезда организује традиционалан бесплатан камп – обуку веслања, од 12. до 14. јануара за дечаке и девојчице од 11 до 18 година.

Жеља нашег клуба је да представи деци чаролију веслачког спорта.

Веслање је изузетно по много чему:
Весла се на отвореном – на води, у природи. Међутим, Веслачки клуб Црвена звезда тренинге организује целе године – има веслаоницу, ергометрану (ергометри се зову и „сува весла“, нешто као собно веслање), теретану прилагођену свим узрастима.

Веслање важи за академски спорт и заштитни је знак најпрестижнијих светских универзитета. Због тога веслачи најлакше добијају стипендије за студирање у САД, и имамо заиста много студената на Принстону, Јејлу, Харварду.

На крају, веслање је један од ретких спортова који има доњу а нема горњу старосну границу – то значи да се почиње са минимум 10 година, али врхунски веслач може каријеру почети и у 16, 17 па чак и 20+ година. Зато позивамо све који имају спортски сан, који желе да постану шампиони а разочарали су се или престали да се баве неким другим спортом, да пробају веслање.

Горња граница да се почне веслање не постоји а у свету је изузетно популарно „мастерс“ веслање, са бројним такмичењима, камповима…

Бесплатан веслачки камп за дечаке и девојчице од 11 до 18 година.

Сви полазници имају бесплатне тренинге до краја јануара!

Камп траје од 12. до 14. јануара 2023. године.

Веслачки клуб Црвена звезда, Ада Циганлија 5

Број места ограничен. Обавезна резервација – 063 457 274

Претходни текстПроведи распуст на Маракани
Следећи текстПодељени дресови власницима фигиталних „НФТ дресова“ КК Црвена звезда