Карте за утакмице дуплог кола са Реалом и Монаком од петка у продаји

104

Кошаркаше Црвене звезде Меридианбет, у наредном периоду у размаку од само 7 дана очекују 4 утакмице (Валенсија,МЗТ, Реал и Монако), од тога две изузетно важне играју се у хали Александар Николић, и део су „дуплог кола“ Евролиге у којима ће црвено-бели дочекати екипе Реала и Монака.

Тим поводом, КК Црвена звезда Меридианбет пушта у петак (06.01.2023) од 10 часова, у продају карте за две еврологашке утакмице (дупло коло) које ће се играти у уторак 10.01 (Реал Мадрид, 19ч) и четвртак (Монако, 19ч).

Карте ће се наћи у продаји на свим продајним местима нашег тикетинг партнера „ticket vision“ као и онлине, путем веб сајта нашег партнера „tickets.rs.

На дан утакмица, сви наши навијачи биће у могућности (уколико карте не буду распродате) да купе карте и на благајни хале Александар Николић. Благајна ће бити отворена за обе утакмице у исте време, почев од 12 часова.

Подсећамо све купце онлајн карата, да ће све карте купљене овим путем важити и са електонског уређаја (телефон) или одштампане!

Радно време продајних места:

Цене карата за ове две утакмице су стандардне и непромењене, када су у питању Евролигашке утакмице (цене можете погледати на крају текста).

Будите уз црвено-беле и у првим утакмицама у Новој 2023.години! Подршка је момцима преко потребна, посебно у данима када тим због повреда нема неколицину играча, и има забрану Евролиге да региструје нове играче, почев од Факунда Кампаца, коју ће клуб на све начине покушати да обори!

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстЗвезда ТВ | Залет за Лигу шампиона
Следећи текстВелика победа и велика предност црвено-белих пред реванш у Монпељеу