Црвена звезда је од 1. јануара – Црвена звезда Меридианбет

55

Уговор који је у понедељак 26.12.2022. године на свечаној конференцији за медије у хотелу „Краун Плаза“ потписан од стране председника КК Црвена звезда Небојше Човића и директора компаније „Меридианбет“ Млађана Животића највећи је уговор везан за насловно спонзорство једног клуба од стране приватне компаније у историји српске кошарке!

Поред председника КК Црвена звезда и директора компаније „Меридианбет“ која сада постаје део нашег клуба, конференцији за медије присуствовали су и директори двеју страна потписника, Немања Васиљевић (КК Црвена звезда) и Млађан Животић (Меридианбет);

Ову прилику КК Црвена звезда жели да искористи да се захвали нашем новом насловном спонзору на огромном поверењу које нам је указао, али и препознавању свега што као клуб радимо у последњих 11 година као интегрални део Евролигашке породице, клуб који осваја трофеје и има систем рада који је препознат у целој Европи.

Истовремено, КК Црвена звезда захваљује се и нашем вишегодишњем партнеру, пријатељу, и досадашњем насловном спонзору, компанији „Телеком“ који је имао разумевање и изашао у сусрет како би се реализовао овај историјски уговор.

Телеком са својим препознатљивим брендом „МТС“ остаје као генерални спонзор део велике Звездашке породице која је данас увећана за једног врло значајног и важог члана!

Председник КК Црвена звезда Меридианбет Небојша Човић:
– Потписивање оваквог уговора за КК Црвена звезда Меридан бет значи много. Наш клуб је прошао пут од клуба који је прошао период подизања и стабилизације који нимало није био лак, до клуба који је вишеструки освајач трофеја и редовни учесник Евролиге. Уз то, што је за нас такође важно, Црвена звезда је организационо подизала лествицу и стандарде. И све то остварено је великим радом. Овим уговором направили смо крупан искорак као клуб који и поред свега учињеног жели још боље и још више. Изузетно нам је задовољство што је таква компанија као Меридиан Бет препознала шта радимо и као наш партнер сада жели да заједно отворимо једно потпуно ново поглавље у животу нашег клуба. КК Црвена звезда меридианбет са оваквом подршком и пријатељима биће у будућности много лакше да свакодневно живи, ради, и сања о још вишим циљевима које милионска армија навијача нашег клуба и заслужује!

Директор маркетинга Меридианбет Дамјан Стаменковић:
– Испред компаније Меридиан бих изразио велико задовољство на постизању договора за насловно спонзорство КК Црвене звезде. Од 01. јануара, КК Црвена Звезда Меридианбет, на шта смо веома поносни. Ово је велики корак како за нас тако верујемо и за Црвену звезду и веома се радујемо будућој сарадњи. Заједнички циљеви су јасни и обострано ћемо дати све од себе да до њих и стигнемо. Ми као најстарија српска компанија у беттинг индустрији, а уједно и светска која послује на преко 20 тржишта и 4 континента, ћемо у наредном периоду пружити подршку највећем бренду у региону и једном од највећих брендова у Европи и свету, Црвеној Звезди, и верујемо да ће колаборација два гиганта у својим областима бити пун погодак. Потписали смо вишегодишњи Уговор, највећи у историји регионалне кошарке, сигурно и највећи уговор постигнут са приватном фирмом у српском спорту, јер на овај начин желимо да допринесемо спорту у Србији и заједно са КК Црвена звезда не само у овој сезони већ и наредних година постижемо заједно велике успехе.

Црвена звезда је спремна на нови корак и он ће бити лакши са новим насловним спонзором компанијом Меридианбет који ће стајати на дресовима нашег клуба од 01.01.2023. године почев од утакмица у Сплиту и Валенсији!

Црвена звезда Меридианбет!

Претходни текстЗвезда ТВ | Резиме јесење полусезоне 2022/23
Следећи текстНовогодишњи коктел КК Црвена звезда (фото)