Убедљива победа Звезде за крај године

68

Ватерполисткиње Црвене звезде завршиле су годину убедљивом победом против младе екипе Таша 2000 резултатом 19:1 (4:0, 6:0, 2:1, 7:0).

Драгана Ивковић је на располагању имала само седам играча, које су самим тим читав меч провеле у базену, али то није представљало проблем против младе екипе Таша.

Головима Кубанке, Сесилије Диаз Месе, Црвена звезда је повела 2:0 средином првог периода, а потом су серију наставиле Христина Илић и Ива Лујић. На полувремену је било 10:0, па су црвено-беле у наставку рутински одржавале предност.

Веома младе играчице, које је у овом сусрету предводила Александра Дунђерски, храбро су се бориле, Јана Поповић је одбранила три зицера, па и Таш може да буде задовољан игром у последњој утакмици у 2022. години.

Сесилија Диаз Меса је била најефикаснија са пет голова, док су Христина Илић и Милица Зелић додале по четири, Ива Лујић три, Анастасија Корени два, а Бојана Дамјановић један погодак. Једини гол за Таш постигла је Нађа Миленковић.

Таш 2000 – Црвена звезда 1:19 (0:4, 0:6, 1:2, 0:7)

ТАШ 2000: Миленковић, Трбанос, Негић, Илић, Лазовић, Павић, Јанковић, Кликовац, Миленковић 1, Јеленић, Поповић. Тренер: Дунђерски.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Лазић, Корени 2, Дамјановић 1, И. Лујић 3, Меса 5, Илић 4, Зелић 4. Тренер: Ивковић.

Претходни текстРутинска победа одбојкашица Црвене звезде у дербију
Следећи текстМаксимовић и Тегелтија предњачили међу кадетима