Звезда убедљиво до нове победе над Партизаном

68

Ватерполисткињама Црвене звезде припао је и други овосезонски дерби са Партизаном, а после победе у Дунав лиги црвено-беле су савладале Партизан и у домаћем шампионату резултатом 23:13.

Екипа Драгане Ивковић је средином првог периода почела да гради разлику против ривала, па је повела 3:1 головима Сесилије Диаз Месе, затим касније и 5:2. У наставку је разлика постепено расла.

Христина Илић је отворила другу четвртину са два поготка, потом су почеле и друге играчице да погађају, па је минут пре краја првог полувремена било веома убедљивих 14:5. Партизан је потом смањио заостатак са три везана гола, али није успео да угрози велику предност Звезде, која се брзо вратила у совј ритам и рутински дошла до убедљиве победе.

Најефикаснија са пет голова била је Јована Радоњић, док су по четири додале Сесилија Диаз Меса и Христина Илић, а три Андреа Гашић. На другој страни је расположена била Александра Трмчић са осам постигнутих голова.

Црвена звезда – Партизан 23:13 (6:4, 8:2, 5:4, 4:3)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Антанасијевић, Корени 1, Ј.Лујић, Маринковић, И.Лујић 2, Мамоглу 2, Тодоровски, Радоњић 5, Меса 4, Илић 4, Гашић 3, Зелић 2, Лазић, Дамјановић. Тренер: Ивковић.

ПАРТИЗАН: Ивковић, Игњић, К.Трмчић, А.Трмчић 8, Стевановић, Рацков, Милићевић, Марков 1, Мандић 1,Миладиновић 3, Ребић, Брауновић, Стевановић. Тренер Крагић.

Претходни текстВатерполисти победом завршили годину
Следећи текстВучић: Синиша је задужио и Звезду и Србију, хвала му за све