Конференција за медије након утакмице са Жалгирисом

57

Тренер кошаркаша Црвене звезде мтс Душко Ивановић, био је изузетно задовољан након још једне драматичне победе који су изборили црвено-бели.

Кошаркаши Црвене звезде у фантастичној атмосфери савладали су Жалгирис 77:73 и тако стигли до 6.узастопне победе и позитивног скора 7-6, пред другу утакмицу дуплог кола против Арманија у Београду

Рекао сам пре утакмице да ће ово бити тежак меч. Доста важније је да су моји кошаркаши то разумели. Друго, имали смо стрпљење, мислим да је Жалгирис најбољи тим у Евролиги када је реч о решавању напада у последњих десет секунди – истакао је Ивановић и додао:

Хвала и феноменалној публици. Мислим да смо били на нивоу, али Жалгирис је доказао да је снажна екипа и да играју изванредну одбрану. Имају своје, литванска школа, не гледају своје. Сви могу да погоде, имају плеја који је скорер и који организује. Одиграли смо доста добру утакмицу. Мени је била одлична – рекао је Ивановић и на питање да му је “лако када има Ивановићу када има Вилдосу и Недовића краткко одговори:

– Слажем се. Али немојмо да заборавимо друге кошаркаше.

Комплетну конференцију за медије оба тренера можете погледати у видеу испод.

Претходни текстПораз црвено-белих од Младог радника
Следећи текстПиргић обележио полусезону омладинаца