Најава преноса – Омладинци на мегдан новобеоградском Радничком

67

У недељу омладинци Црвене звезде ће гостовати екипи Радничког са Новог Београда од 13 часова на теренима ФСБ-а на Ади Циганлији у оквиру заостале утакмице 12. кола националног првенства. Пренос последње утакмице црвено-белих јуниора ћете бити у прилици да гледате на каналу Звезда ТВ-а.

Услед згуснутог распореда и учествовања у Лиги шампиона за младе фудбалере, омладинска селекција нашег клуба је одложила дуел против новобеоградског Радничког који је према првобитном плану шампионата био заказан за 30. октобар. Управо одигравањем утакмице из заосталог 12. кола Омладинске лиге Србије чета Зорана Рендулића одиграће последњи дуел у првенству, а дуел против Радничког је заказан за недељу, 11. децембар, са почетком од 13 часова.

Када су у питању форме екипа наша Црвене звезда чека дуел у добром расположењу с обзиром да смо у претходном колу савладали ОФК Вршац са 4:0. Голове за нашу екипу на том сусрету су постигли Матеја Радоњић, Коста Недељковић, Стефан Миладиновић и Иван Никчевић. Тренутно заузимамо трећу позицију, али имамо утакмицу мање у односу на остале тимове. Са друге стране Раднички са Новог Београда је ремизирао у 17. колу шампионата са ИМТ-ом, а тренутно су на осмој позицији на табели са укупно 25 бодова. Нема сумње да нас очекује добар фудбал на теренима ФСБ-а на Ади Циганлији, а као што сте навикли пренос ће бити доступан на програму наше клупске телевизије, као и на Јутјубу Звезда ТВ-а.

Претходни текстЦрвена звезда је исписала историју (изјаве)
Следећи текстДавид, Андреј и Никола представљали Црвену звезду на Светском Гранд финалу