Још Јједан изазов пред црвено-белима – Морнар (субота, 18)

52

Кошаркаши Црвене звезде поново неће имати много времена да уживају у великој победи, пошто их мање од 48 сати након евролигашке утакмице, очекује утакмица у регионалном такмичењу.

Црвено-бели дочекују екипу Морнара након историјске победе у дербију у градској „Штарк Арени“ у дуелу 10.кола регионалног такмичења.

Утакмица се игра од 18 часова у хали Александар Николић, а без обзира на казну која је изречена нашем клубу, и због које нема продаје појединачних карата, позивамо све којима је црвено-бела боја при срцу да дођу и поздраве нашу екипу!

Пред меч са Морнаром, тренер Душко Ивановић каже:

Очекује нас утакмица са врло опасном екипом, која има изванредну транзицију и одличне шутере, јасно је да ће нам бити веома тешко. Овом приликом када причамо о екипи Морнара морам да поменем браћу Павићевић који су подигли ниво кошарке у Бару и Црној Гори и њихов рад је заиста за дивљење – рекао је тренер црвено-белих.

Бранко Лазић: – Јасно је да је пред нама тежак посао, не само због тога што смо у четвртак одиграли врло тешку утакмицу, већ и због тога што је пред нама изузетно добра екипа која игра врло брзу кошарку, са много контри, шутева. Освежићемо се у петак и спремни дочекати ову утакмицу, другу у овом мини циклусу у коме ћемо одиграти чак 4 утакмице у распону од само 7 дана. Позивам наше навијаче да без обзира на смањен капацитет хале у суботу, дођу и пруже нам подршку – рекао је капитен црвено-белих.

Након суботње утакмице, екипу Црвене звезде очекује дупло коло Евролиге и дуели са Жалгирисом и Арманијем из Милана.

Карте за ту утакмицу налазе се већ у продаји на свим продајним местима нашег партнера тицкетс.рс, као и онлине.

Претходни текстИсторија је исписана – да се памти у сликама
Следећи текстВујко: Честитке кошаркашима Звезде на тријумфу за историју