Звезда представила нови пакет Вибер стикера!

51

Фудбалски клуб Црвена звезде је на дан када се обележева велики догађај у клупској историји, 31 година од освајања светске титуле одлучио да све звездаше обрадује новим пакетом Вибер стикера, који су овога пута посвећени првотимцима нашег клуба.

Црвена звезда наставља сјајну сарадњу са Вибером, најпознатијом светском апликацијом за комуникацију, а овога пута, доносимо вам нови пакет који садржи 14 стикера. Велику пажњу привлаче првотимци нашег клуба, који су међу звездашком публиком изузетно популарни. Како би највернијим навијачима улепшали дописивање на Вибер апликацији припремили смо стикере са ликом капитена Милана Борјана, Гелора Канге, Александра Драговића, Страхиње Ераковића, Александра Катаија, Александра Пешића и осталих Звездиних играча. Поред фудбалера нашег клуба нови пакет укључује и стикер који је посвећен стадиону „Рајко Митић“, али и шефу стручног штаба Милошу Милојевићу. Како би свим звездашима олакшали свакодневну комуникацију, али и договарање око доласка на утакмице за сваки стикер је припремљена и специфична порука, а неке од њих су „Срце на терен“, „Ајмо Делије“, „Хоћеш на Звезду“, „Буди део кореографије“, „Ја сам звездаш“.

Како бисте открили који се све фудбалери налазе у новом пакету и учинили дописивање још занимљивијим, потребно је само да потпуно бесплатно преузмете пакет стикера и уживате у комуникацији.

Вибер стикере ФК Црвена звезда можете преузети овде!

Претходни текстЏајић: Звезда је играла бриљантно, радост је била неизмерљива
Следећи текстПрвог дана прикупљено 116 јединица крви!