Павличевић: Велико искуство за нас

66

Ратко Павличевић, тренер Црвене звезде упркос поразу у Истанбулу није био разочаран. Видео је искусни стручњак и добре стране дуела са актуелним прваком Европе.

– Ова утакмица за нас представља велико искуство. Знамо ко је Вакифбанка, светски и европски првак. Није лако играти против њих. Оно што је врло важно јесте да смо тражили нашу шансу пре свега у неком искуству. Желели смо да покажемо у одређеним ситуацијама да можемо да играмо. То се видело и у другом сету, где смо били да тако кажем врло близу да можда направимо и занимљивији сет. Нисмо успели у томе, али честитам ривалу, као и мојим девојкама. Ипак, смо показали да нешто можемо да урадимо. У наредном периоду требало би све то да искористимо оно што је било добро. Искрено се надам да ће нам то бити један додатни изазов у нашем раду.

Александра Ћировић, честитала је саиграчицама на борбеној игри у дуелу са Вакифнаком, а затим је додале:

– Упркос поразу, честитам девојкама на победи. Мислим да смо одиграле добру утакмицу. Показале смо борбеност, мислим да нам је одбрана била један од бољих елемената на овој утакмици. У прва два сета нам је била концентрација на бољем нивоу. У трећем је дошло до осцилације што је и резултат трећег сета показао. Пружили смо заиста добру игру. Уживање је било играти у сјајној атмосфери пред оволико гледлаца.

Божица Марковић, средњи блокер Црвене звезде после утакмице у Истанбулу је истакла:

– Завршили смо утакмицу поразом. Упркос резултату, меч је био добар. Ово је, уједно одлично искуство за нас. Атмосфера је била сјајна у хали. Дал смо максиму, борили смо се до последњег поена. Имали смо осцилације у игри, али и поред тога нисмо се предавале, све док није пала и та последња лопта. Честатам противнику, али и мојим саиграчицама на доброј утакмици.

Претходни текстОдбојкашице Црвене звезде заустављене у Истанбулу
Следећи текстТема дана | Акција „Црвено-бела крв“ 26. пут, на стадиону Звезде и у још седам градова