Црвено-бели спремни и освежени дочекују Виртус

75

Кошаркаши Црвене звезде у петак дочекују прошлосезонског освајача Еврокупа екипу Виртуса из Болоње.

Тај меч играће се од 18.00 часова у хали „Александар Николић“, а екипа Црвене звезде дочекује ову утакмицу у одличном ритму и расположењу након заслужене и убедљиве у дербију аба лиге са партиxзаном.

Карте за ову утакмицу за коју влада велико интересовање већ су пуштене у продају по већ добро познатим ценама, а црвено-бели се спремају за још један изазов и прву утакмицу у Евролиги са екипом из Болоње која је своје право да игра елитно такмичење остварила освајањем Еврокупа.

Црвено-бели су у Евролиги забележили 3 узастопне победе, а наредни ривал је екипа која се вратила на велику сцену великим улагањима председника тог клуба милионера и власника чувене компаније за производњу кафе Масима Занетија.

Тренер Душко Ивановић: – Морамо да будемо свесни на првом месту да морамо да наставимо да играмо као што смо играли до сада. Дакле, да поштујемо противника и да дамо наш максимум. Да играмо како ми хоћемо, а не како противник жели. Виртус је екипа која жели да контролише ритам, која игра тактички, могу да играју брзо, па да успоре ритам. Траже слабости у одбрани противника и морамо да се прилагодимо томе – рекао је кратко о наредој утакмици и противнику Душко Ивановић.

Огњен Добрић: – Дочекујемо ову утакмицу у добром расположењу, имамо неколико везаних победа, имали смо времена и за одмор и за добре тренинге. Фокусирану смо да одиграмо што боље и покушамо да забележимо још једну победу. Освежили смо се, екипа има доста самопоуздања, посебно након утакмица у којима нисмо играли тако добро, али смо нашли начин да добијемо те мечеве. Добро се ради, тренер нам је улио самопоуздање, биће падова током утакмице, али нашао је начин да нас охрабри и да верујемо у свој квалитет. Надам се да ћемо играти и даље тако.

Петак је још један дан када ће поред кошарке и фудбал бити у центру пажње!

Дан када наша фудбалска репрезентација игра свој пресудни меч меч на Светском првенству у Катару и то против селекције Швајцарске. Та утакмица је заказана за 20 часова.

За све који желе да прате фудбал са трибина хале Александар Николић, КК Црвена звезда припремио је видео бим који ће одмах по завршетку утакмице бити постављен као и прошли пут испред трибине Ц и Д. Како не би пропустили ни секунда фудбала клуб ће одмах по завршетку кошаркашке утакмице одмах укључити сигнал из Катара и на два семафора изнад партера Б и Партера

Клуб је у сарадњи са „Кафетеријом“ и овога пута обезбедио и постављење пункта (између трибине Ц и Д) где ће сви који то желе моћи по повољним ценама да купе храну и освежење (кафе и безалкохолна пића)…

Подсећамо да се карте за утакмицу Црвена звезда – Виртус већ продају на продајним местима нашег тикетинг партнера и онлајн, а продаваће се и на дан утакмице на благајнама хале Александар Николић од 11 часова.

Дођите да победимо Виртус, а онда да заједно бодримо наше фудбалере и прославимо пролазак у другу фазу Светског првенства.

Претходни текстТема дана | Плави круг и Црвена звезда за лепши живот малишана са дијабетесом
Следећи текстНајава преноса – Гостовања у Лучанима